Завантаження ...
Новобудови Києва

Виступ музиканта, який чекає своїх друзів з передової

Виступ музиканта, який чекає своїх друзів з передової фото

На днях у центрі Славутича, на території  «Квадрат», відбувся виступ молодого талановитого музиканта Владислава.

Захід був особливим не лише для дітей і мам, а й для всіх перехожих, які мали змогу насолодитися його живою музикою. Виступ Владислава мав особливий відтінок, адже його друзі, з якими він планував концерти, зараз захищають Україну на передовій. Виступаючи, Владислав зізнався, що сподівається незабаром повернутися на сцену разом із ними, адже ще 24 лютого у них був запланований концерт у Славутичі. Через повномасштабне вторгнення росії його довелося скасувати.

Владислав розповів про свій шлях у музиці, який розпочався завдяки людині, котра навчила його грати на гітарі. «Все, що я вмію, я завдячую йому», — поділився музикант. Зараз він навчається у столиці, але має сильний зв’язок зі своїм рідним містом. Навчався Владислав у першій школі, а в 11 класі перейшов до 4-ї та закінчив її. На останньому дзвонику він виконав свій перший лайв-виступ, який залишився у пам’яті його друзів і вчителів.

Владислав висловив свої щирі побажання одному з друзів, який став військовим, і всім, хто захищає Україну.

«Хочу побажати йому і всім військовим та волонтерам, які зміцнюють наш супротив проти російського окупанта, стійкості та сили», — сказав музикант.

Наприкінці виступу він подякував усім присутнім і запевнив, що зробить усе можливе, щоб їхня музична мрія все ж таки збулася.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: