Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутич накриє хвиля спеки: синоптики попереджають про найгарячіший тиждень літа

Славутич накриє хвиля спеки: синоптики попереджають про найгарячіший тиждень літа фото

Сьогодні Україна стане однією з найспекотніших країн Європи.

За інформацією синоптиків, температура повітря в більшості областей країни підніметься до +30...+35 градусів за Цельсієм. Така погода в Україні порівнюється з умовами в Єгипті.

Синоптики прогнозують, що спека охопить майже всі регіони, але особливо високі температури очікуються у центральних, південних та східних областях. Мешканцям цих регіонів радять дотримуватися заходів безпеки, уникати тривалого перебування на відкритому сонці та зволожувати повітря в приміщеннях.

За даними експертів, найближчими днями ситуація може не змінитися, тому слід бути обережними та підготуватися до можливих аномальних температур.

Прогноз для Славутича

До кінця тижня у Славутичі очікується тепла погода з температурою повітря в діапазоні від +30 до +35 градусів. Синоптики прогнозують, що протягом наступних кількох днів збережеться сонячна погода без опадів.

У вівторок, 20 серпня, температура підніметься до +33 градусів вдень, а вночі знизиться до +18.

Середа і четвер теж обіцяють бути теплими з максимумами до +31…+32 градусів вдень та мінімумами в межах +17…+18 градусів вночі. Така сонячна та спекотна погода триватиме до кінця тижня, без суттєвих змін у температурі та з відсутністю опадів

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: