Завантаження ...
Новобудови Києва

Як Громадська асамблея Славутича змінить місто: долучайтесь до обговорень!

Як Громадська асамблея Славутича змінить місто: долучайтесь до обговорень! фото

Офіс підтримки громадських ініціатив міста Славутича оголосив про початок роботи нової Громадської асамблеї, де мешканці та мешканки міста зможуть долучитися до обговорення важливих питань щодо чистоти міста та управління відходами.

Ця асамблея стане унікальною можливістю вплинути на майбутнє Славутича, окреслити пріоритети громади та надати рекомендації місцевій владі.

Про що говоритиме Громадська асамблея?

Чистота вулиць та ефективне управління відходами — це ті питання, які торкаються кожного мешканця та кожної мешканки міста. Громада наразі стикається з важливими викликами щодо покращення умов збору, сортування та переробки сміття. Які зміни будуть впроваджені в Славутичі, значною мірою залежить від того, які пріоритети визначать учасники та учасниці Громадської асамблеї. Це обговорення дозволить врахувати думки громади та сформулювати пропозиції для міської ради.

Як взяти участь і що для цього потрібно?

Багатьох цікавить, чи потрібно бути експерткою чи експертом для участі в асамблеї. Однак організаторки наголошують, що Громадська асамблея створена не для експертів. Якщо вас оберуть членом або членкинею асамблеї, ви зустрінетесь з 44 іншими мешканцями та будете обговорювати тему разом. Вас підтримуватимуть експертки, які надаватимуть необхідну інформацію та допомагатимуть на всіх етапах обговорення.

Крім того, учасники матимуть можливість спілкуватися з різними зацікавленими сторонами та дізнаватися про різні погляди й ідеї щодо того, як зробити Славутич більш комфортним для життя містом. Участь в асамблеї не вимагає попередніх знань — вся необхідна інформація буде надана у зрозумілій формі.

Чому варто долучитися?

Громадська асамблея — це не лише спільна робота, але й захоплива можливість разом з іншими мешканцями та мешканками Славутича впливати на майбутнє міста. Це шанс почути різні думки, висловити свої ідеї та бути частиною змін.

Реєстрація на участь у Громадській асамблеї відкрита! Ви можете зареєструватися, перейшовши за посиланням. Пам'ятайте, що голос кожного з нас важливий, і разом ми можемо зробити Славутич ще кращим для життя!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: