Завантаження ...
Новобудови Києва

У Славутичі завершилася «Літня школа патріотизму та мужності»: діти згадуватимуть яскраві миті!

У Славутичі завершилася «Літня школа патріотизму та мужності»: діти згадуватимуть яскраві миті! фото

У місті Славутич завершилася «Літня школа патріотизму та мужності», організована Соціально-психологічним центром.

Літо пролетіло дуже швидко, але цей період став незабутнім для дітей, які брали участь у заходах. Програма школи подарувала дітям безліч яскравих моментів – від творчих майстер-класів до захопливих спортивних змагань, які залишили в їхніх серцях теплі спогади.

Цей насичений та цікавий час став можливим завдяки турботі та підтримці соціальних працівниць Соціально-психологічного центру Антоніни Смирнякової та Ірини Козинець. Вони допомогли дітям знайти нових друзів, наповнити свої дні радістю та сміхом, а також навчитися новим навичкам та відчути справжній дух патріотизму.

Спогади, які залишаться назавжди

Організатори висловили сподівання, що ці яскраві спогади стануть світлими моментами у дитинстві учасників та учасниць. Ці миті допомогли дітям зрозуміти важливість дружби, мужності та взаємної підтримки. Кожен захід у рамках «Літньої школи патріотизму та мужності» був спрямований на виховання патріотичних цінностей та активної громадянської позиції.

До нових зустрічей наступного року!

Соціально-психологічний центр м. Славутич дякує всім учасникам і учасницям за активну участь та підтримку і вже з нетерпінням чекає на нові зустрічі у наступному році. Нові програми, нові друзі та нові можливості вже чекають на дітей у наступному сезоні!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: