Завантаження ...
Новобудови Києва

У Славутицькій міській лікарні знову працює досвідчена лікарка ультразвукової діагностики Олена Антипова

У Славутицькій міській лікарні знову працює досвідчена лікарка ультразвукової діагностики Олена Антипова фото

Комунальне некомерційне підприємство "Славутицька міська лікарня" повідомляє про повернення до команди досвідченої спеціалістки – лікарки ультразвукової діагностики першої кваліфікаційної категорії Олени Володимирівни Антипової.

Колектив лікарні радо вітає Олену Володимирівну у своїх лавах і запрошує мешканців міста скористатися послугами професійної діагностики.

Графік прийому і місце проведення обстежень

Лікарка Олена Антипова проводить ультразвукові дослідження у відділі діагностичних обстежень консультативно-діагностичного центру, який знаходиться на другому поверсі головного корпусу лікарні. Прийом відбувається щодня з понеділка по п'ятницю, з 10:00 до 12:00. Олена Володимирівна проводить медичні огляди для всіх категорій населення, забезпечуючи якісну і точну діагностику.

Особливості запису на обстеження

Пацієнткам і пацієнтам нагадують, що для проходження медичних оглядів з УЗД-діагностики потрібно мати направлення від кабінету медичних оглядів. Попереднього запису для отримання цієї послуги не потрібно, що робить процес доступним і зручним для кожного.

Міська лікарня запрошує мешканців Славутича на проходження ультразвукової діагностики до Олени Антипової – лікарки першої кваліфікаційної категорії з багаторічним досвідом. Високий рівень професіоналізму та уважне ставлення до кожного пацієнта гарантують якісне медичне обслуговування для всіх, хто звертається за допомогою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: