Завантаження ...
Новобудови Києва

У Славутичі відбулася зустріч родин полеглих військовослужбовців

У Славутичі відбулася зустріч родин полеглих військовослужбовців фото

31 серпня 2024 року, у Храмі в честь ікони Божої Матері "Неустанна Поміч" Української Греко-Католицької Церкви в місті Славутич пройшла зустріч родин загиблих захисників громади.

Ця подія є важливою для вшанування пам'яті полеглих воїнів та підтримки їхніх сімей.

Традиційно зустріч розпочалася із заупокійної панахиди, яку провів настоятель храму, капелан отець Юрій Логаза. Під час служби священник поіменно згадав всіх захисників громади, які поклали своє життя заради незалежності України.

Після завершення панахиди міський голова Юрій Фомічев провів бесіду з родичами загиблих, під час якої обговорив питання щодо розвитку та впорядкування Алеї Героїв у Славутичі. Також мер відповів на низку запитань, які хвилюють родини полеглих славутичан.

Учасники зустрічі також мали можливість отримати юридичні консультації від юристки Соціально-психологічного центру Наталії Блашкун. Вона надала корисну інформацію щодо правових питань, з якими часто стикаються родини загиблих воїнів.

Кровопролитна війна з російським агресором триває, і кожен день українські захисники віддають своє життя за свободу та незалежність нашої країни. Загибель кожного воїна – це непоправна втрата як для України, так і для їхніх родин і всієї громади.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: