Завантаження ...
Новобудови Києва

Молодіжні центри Київщини приєднуються до мережі U-Point: голос молоді стає гучнішим!

Молодіжні центри Київщини приєднуються до мережі U-Point: голос молоді стає гучнішим! фото

Мережа партнерств Київського обласного U-Point, регіонального осередку платформи U-Report Ukraine, активно розширюється. Нещодавно до неї приєдналися кілька нових молодіжних просторів області, які тепер мають можливість впливати на суспільні зміни.

Серед нових партнерів U-Point Київщина стали Перший Молодіжний центр Борисполя, молодіжний простір м. Славутич, Васильківський Молодіжний центр "Твій Простір" та Вишгородський молодіжний простір "Tudy-Sudy". Ці організації отримали відзнаки, які підтверджують їхню участь у програмі, і тепер вони зможуть ще активніше залучати молодь до важливих громадських ініціатив.

Платформа U-Report має на меті допомогти молодим людям бути рушієм змін у суспільстві. Вона надає можливість висловлювати свої думки через участь в опитуваннях, результати яких використовуються різними організаціями та державними установами для розуміння актуальних потреб та інтересів молоді.

Щоб стати частиною цього процесу, молодь Київщини може встановити опитувальник U-Report у Telegram за посиланням t.me/ureportukrainebot і після старту вказати кодове слово "МОЛОКО". Це дозволить не лише взяти участь в опитуваннях, але й реально впливати на зміни у своєму регіоні та країні.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: