Завантаження ...
Новобудови Києва

План спортивних заходів у Славутичі на 2-8 вересня

План спортивних заходів у Славутичі на 2-8 вересня фото

У Славутичі з 2 по 8 вересня 2024 року відбудеться серія спортивних заходів у межах програми «Активні парки».

Ця ініціатива спрямована на популяризацію здорового способу життя серед мешканців міста та надає можливість долучитися до різних видів спорту на свіжому повітрі.

Програма заходів:

3 вересня: Захід включає змагання з настільного тенісу, бадмінтону та волейболу. Місцем проведення стане ліцей «БезМеж», де з 17:00 до 19:00 мешканці міста матимуть можливість насолодитися активним відпочинком.

5 вересня: Цього дня у ліцеї «БезМеж» також будуть організовані заходи з волейболу, баскетболу та різних ігор з м'ячем. Спортивні активності проходитимуть з 17:00 до 19:00.

8 вересня: Для любителів велосипедних прогулянок та активного відпочинку буде організовано велопрогулянку до кінно-спортивної бази міста Славутич. Також учасники зможуть взяти участь у різних видах активностей, таких як фрізбі, городки, волейбол і бадмінтон. Збір біля KKK з 9:00 до 13:00.

Контактна інформація:Координаторка заходів — Хабел Катерина Миколаївна. За додатковою інформацією можна звертатися за номером телефону: +380999752519.

Ця програма є частиною проєкту "Активні парки", підтриманого програмою президента України. Усі бажаючі запрошуються долучитися до заходів та провести час активно та з користю для здоров’я!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: