Завантаження ...
Новобудови Києва

У Славутичі триває всеукраїнський рейд "Урок" для забезпечення належної підготовки дітей до школи

У Славутичі триває всеукраїнський рейд "Урок" для забезпечення належної підготовки дітей до школи фото

Протягом вересня та жовтня 2024 року у Славутичі відбуватиметься всеукраїнський рейд "Урок", мета якого полягає у виявленні дітей, які без поважних причин не розпочали новий навчальний рік або не підготовлені до школи.

За результатами рейду будуть вжиті заходи щодо усунення причин і умов, через які діти не можуть бути охоплені навчанням. Також передбачено притягнення батьків до відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

У межах профілактичного рейду представники Служби у справах дітей та сім'ї міста Славутича спільно з працівниками управління освіти і науки Славутицької міської ради та відділення поліції №2 Вишгородського РУП ГУНП у Київській області відвідуватимуть навчальні заклади міста. Під час візитів вони спілкуватимуться з учнями щодо важливості належного виконання обов’язків у здобутті повної загальної середньої освіти.

Особлива увага приділятиметься перевірці готовності дітей до школи, включаючи наявність шкільного та спортивного одягу, канцелярського приладдя, забезпечення підручниками тощо. Батькам та законним представникам нагадують, що за ухилення від забезпечення належних умов для навчання та виховання дітей передбачена відповідальність відповідно до статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП).

Заходи щодо запобігання пропусків уроків учнями без поважних причин триватимуть протягом усього навчального року, згідно з вимогами чинного законодавства України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: