Завантаження ...
Новобудови Києва

Проєкт «Інклюзія в дії» успішно завершено в Славутичі

Проєкт «Інклюзія в дії» успішно завершено в Славутичі фото

Молодіжний простір міста Славутич успішно завершив проєкт «Інклюзія в дії», спрямований на підвищення обізнаності про інклюзію та безбар’єрність у громаді.

У рамках проєкту було проведено серію навчань для молоді та команди працівників, а також організовано інформаційні сесії з коректного використання інклюзивної термінології у повсякденному житті. Це сприяло підвищенню рівня обізнаності щодо важливості інклюзії та толерантного ставлення до людей з інвалідністю.

Також відбулися навчання з проєктного менеджменту, які допомогли учасникам підготувати дві проєктні заявки на тему соціальної інклюзії, інвалідності та безбар’єрності в Славутичі. Організатори очікують на погодження проєктів донорами та їх подальшу реалізацію в місті.

Одним із результатів роботи стало створення постерів та флаєрів для інформаційної кампанії, які допоможуть краще зрозуміти та застосовувати принципи інклюзії у громаді. Переглянути постери можна у цьому дописі.

Проєкт «Інклюзія в дії» був реалізований Молодіжним простором за підтримки громадської організації ДоброСусіди в межах програми «Мріємо та діємо», яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID та виконується IREX in Ukraine.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: