Завантаження ...
Новобудови Києва

Засідання виконкому Славутицької міської ради: ухвалено важливі рішення для громади

Засідання виконкому Славутицької міської ради: ухвалено важливі рішення для громади фото

4 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Славутицької міської ради.

На початку засідання члени виконкому вшанували хвилиною мовчання пам'ять колеги, Почесного громадянина міста Славутича, Володимира Костянтиновича Жигалло.

Після цього члени виконкому перейшли до розгляду 25 питань порядку денного. Серед важливих питань було затвердження мережі закладів освіти міста на 2024/2025 навчальний рік. На початок нового навчального року у закладах загальної середньої освіти Славутича функціонують 85 класів, з них 22 інклюзивні, в яких навчаються 2044 учні. У закладах дошкільної освіти сформовано 40 груп для 554 дітей. У Палаці дітей та молоді навчаються 985 вихованців у 73 групах, а у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі організовано 37 груп, в яких займаються 402 вихованці.

Також було ухвалено фінансовий план КП «Славутич-Тепломережі» та погоджено річний план надання послуг з водопостачання та водовідведення. Виконком вніс зміни до Переліку об’єктів для приватизації, роботи міської постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також зміни до складу координаційної ради з питань охорони дитинства та підтримки сім’ї при виконавчому комітеті. Окрім цього, були ухвалені зміни до складу координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми.

Важливим рішенням стала зміна до Положення про стипендію міського голови для кращих та провідних спортсменів міста, а також затвердження змін до міської Програми соціальної підтримки окремих категорій громадян на 2024 рік. Ухвалено Програму фінансування пільг для окремих категорій громадян та Порядок відшкодування компенсаційних виплат за пільговий проїзд приміським залізничним транспортом.

Окрім цього, виконком розглянув питання квартирного обліку, питання опіки та піклування, а також ухвалив 36 рішень щодо надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: