Завантаження ...
Новобудови Києва

У Славутичі провели консультацію для молоді на тему соціально небезпечних хвороб

У Славутичі провели консультацію для молоді на тему соціально небезпечних хвороб фото

4 вересня 2024 року у Вишгородському районному секторі філії Державної установи «Центр пробації» у місті Києві та Київській області фахівець Славутицького міського центру соціальних служб провела консультацію для молоді, яка перебуває на обліку у «Центрі пробації».

Темою обговорення стали «Соціально небезпечні хвороби».

Під час зустрічі були розглянуті питання, пов'язані з такими серйозними захворюваннями, як туберкульоз, наркоманія, ВІЛ/СНІД та гепатит. Особливу увагу було приділено тому, чому ці хвороби є небезпечними не лише для окремої людини, але й для суспільства та держави в цілому.

Присутні мали можливість дізнатися більше про шляхи поширення, методи профілактики та важливість своєчасного лікування таких хвороб. Фахівець наголосила на необхідності підвищення обізнаності молоді щодо цих питань, адже інформованість є ключовим елементом у боротьбі з їх поширенням.

Захід став черговим кроком у роботі Славутицького міського центру соціальних служб, спрямованим на підвищення рівня здоров’я та безпеки серед молоді, яка перебуває на обліку в «Центрі пробації».

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: