Завантаження ...
Новобудови Києва

У Києві обговорили питання визволення полонених захисників Чорнобильської АЕС

У Києві обговорили питання визволення полонених захисників Чорнобильської АЕС фото

У Координаційному штабі відбулася зустріч з представниками об’єднання родин нацгвардійців, які захищали Чорнобильську атомну електростанцію (в/ч 3041).

На зустрічі родичі полонених захисників мали змогу отримати відповіді на свої запитання від представників Координаційного штабу, Головного управління Національної гвардії України та військової частини.

Обговорювалися питання, пов’язані з поточною ситуацією у переговорному процесі щодо визволення українських громадян. Представники штабу розповіли про інструменти та механізми, які використовуються для повернення захисників додому.

Члени родин полонених нацгвардійців висловили стурбованість щодо умов утримання їхніх близьких. Вони наголосили, що служба на території Чорнобильської атомної електростанції мала негативний вплив на стан здоров’я військових, а тривале перебування у російському полоні, відсутність медичної допомоги та неналежні умови лише погіршують їхній фізичний і психологічний стан.

Представники Головного управління Національної гвардії України та військової частини також надали окремі відповіді на запитання родичів оборонців. Було зазначено, що робота з повернення українських громадян триває, і всі можливі засоби використовуються для досягнення цієї мети.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: