У Славутичі прощалися із загиблим Героєм Ігорем Ткачем

7 вересня у громаді Славутича оголосили День жалоби. У цей день були приспущені державні прапори на знак скорботи за загиблим Героєм, старшим матросом Ігорем Ткачем.

7 вересня у громаді Славутича оголосили День жалоби. У цей день були приспущені державні прапори на знак скорботи за загиблим Героєм, старшим матросом Ігорем Ткачем.

Жителі міста схиляють голови у смутку, проводжаючи в останню путь свого захисника.

Прощання з Ігорем Ткачем відбулося у храмі в честь ікони Божої Матері "Неустанна Поміч" Української греко-католицької церкви в Славутичі. З важким серцем на церемонію зібралися рідні, друзі, однокласники та мешканці міста, щоб віддати останню шану захисникові України.

Літію за загиблим відслужив настоятель храму, капелан отець Юрій Логаза, який висловив слова співчуття рідним і близьким.  

"Знову сьогодні біля храму під звук вітру наш прапор з чорною стрічкою... Знову наш маленький Славутич плаче... Плаче, бо втратив ще одного свого сина, ще одного воїна, що віддав найдорожче – своє життя. Сьогодні ми співаємо "Вічная пам'ять". Пам'ять, яку маємо зберегти, яку зобов'язані передати далі, яку не сміємо забути," – поділився отець Юрій Логаза.

Втрати кращих синів України залишають глибокий слід у пам’яті громади та стають важкими спогадами про війну. Світла пам’ять про Ігоря Ткача – справжнього патріота та українського воїна, який віддав своє життя за захист рідної землі, – назавжди залишиться в серцях тих, хто знав, любив і поважав його. Його ім’я вписане в історію міста Славутич і житиме в пам'яті кожного з нас.

Вічна пам’ять і слава Герою!

 [GALLERY-905]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: