Завантаження ...
Новобудови Києва

Молодіжна делегація ЧАЕС взяла участь у платформі "Озеро знань" і зібрала кошти для військових

Молодіжна делегація ЧАЕС взяла участь у платформі "Озеро знань" і зібрала кошти для військових фото

Делегація Ради молоді Організації молоді Чорнобильської АЕС (ОМ ЧАЕС) взяла участь у заході "The Lake of Knowledge", що проходив у реабілітаційно-оздоровчому комплексі "Біле озеро" Рівненської АЕС.

Цей захід зібрав понад 100 учасників, серед яких були керівники Атомпрофспілки, представники атомних станцій, ветерани російсько-української війни, а також члени німецьких та українських профспілок. Всі вони мали можливість обмінятися досвідом, здобути нові знання та навички.

Основні моменти зустрічі

Триденна програма заходу "Озеро знань" мала на меті об'єднати молодь атомної галузі та представників профспілок для обговорення актуальних тем, обміну досвідом і навчання. Учасники активно залучилися до обговорень, ділилися своїми ідеями та практиками, які вони застосовують у своїй роботі.

Крім того, важливою частиною заходу стала благодійна складова. Учасники зібрали кошти для підтримки 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону. Організатори провели благодійну лотерею та аукціон, в яких брали участь усі делегати Організації молоді ЧАЕС. Це стало не лише хорошою можливістю підтримати українських військових, але й проявом солідарності та єдності серед молоді атомної галузі.

Захід завершився на позитивній ноті, об'єднавши представників різних поколінь та країн у спільному прагненні до миру, розвитку та підтримки українських військових, які захищають свою країну на передовій.

Фото: Facebook: Організація Молоді ППО ЧАЕС

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: