У Славутичі відбудеться конкурс "Міні міс Славутича"

Посмішка дитини – найкращі лікПосмішка дитини – це саме те, що змушує серця батьків битися швидше від радості. І щоб зробити малечу ще радіснішою, а батьків – хоч трішки щасливішими, у Славутичі цього тижня відбудеться справжнє свято краси, таланту та посмішок – конкурс "Міні міс Славутича". и від будь-якого дорослого смутку, хандри чи навіть мішків під очима.

Посмішка дитини – це саме те, що змушує серця батьків битися швидше від радості. І щоб зробити малечу ще радіснішою, а батьків – хоч трішки щасливішими, у Славутичі цього тижня відбудеться справжнє свято краси, таланту та посмішок – конкурс "Міні міс Славутича".

Так-так, юні леді змагатимуться не лише за корони, а й за наші серця!

Тож, якщо ви ще не маєте планів на середу, знайте: варто завітати на цей конкурс, щоб зарядитися позитивом і, можливо, згадати, що світ все ж таки не такий вже й поганий. 

Маленькі принцеси у яскравих вбраннях, мами на пікові нервів, тати зі сльозами гордості — що ще потрібно для свята? 

Цей захід – не просто конкурс краси у мініатюрі. Він є частиною пілотного проєкту Міністерства соціальної політики і входить до складу Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?", запровадженої Першою леді Оленою Зеленською. Крім нагород і титулів, цей конкурс має ще одну важливу місію – допомогти знизити загальний рівень стресу та тривожності українців. Бо що може бути кращим ліками від стресу, ніж щирі дитячі посмішки та радість?

Маленькі конкурсантки покажуть усе, на що здатні — від талантів і танців до абсолютно невимушеної харизми, якої дорослим треба ще довго вчитися.

Тож, якщо ви хочете на хвильку відволіктися від буденних справ і наповнити своє серце теплом — не пропустіть цей захід. А може, навіть згадаєте, що щастя буває таким простим.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: