Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тріумфальна плеяда батутистів Славутича

У Миколаєві з 30 червня по 3 липня пройшов чемпіонат України зі стрибків на батуті серед спортсменів 2003–2006 років народження, який тріумфально завершився для славутицьких вихованців Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. Збірна команда Київської області...

 

У Миколаєві з 30 червня по 3 липня пройшов чемпіонат України зі стрибків на батуті серед спортсменів 2003–2006 років народження, який тріумфально завершився для славутицьких вихованців Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Збірна команда Київської області, яка повністю була укомплектована спортсменами нашого міста, завоювала 13 медалей (5 золотих, 3 срібних, 5 бронзових). Найкращими серед дівчат в командних змаганнях стали славутицькі вихованки, які отримали золоті нагороди.

Склад команди: Дар’я Котяш, Валерія Пустотіна, Анастасія Тарасенко, Дарина Тісна (вона ж стала чемпіонкою України і в індивідуальних стрибках!). У командних змаганнях серед юнаків славутицькі батутисти посіли ІІІ місце – це Михайло Котяш, Олег Кулініч, Михайло Недайводин, Андрій Шкуліпа. Срібні призери: Дар҆ я Котяш, Андрій Шкуліпа, бронзовий призер – Михайло Котяш. А в синхронних стрибках ІІ місце посіла Софія Аларова, яка виступала в парі з київською спортсменкою.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів – Жанну Валеріївну Ломову і Володимира Костянтиновича Савельєва – з успішними виступами на чемпіонаті України зі стрибків на батуті! Бажаємо вам подальших успіхів у тренерській кар’єрі, наснаги, витримки та оптимізму!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: