Завантаження ...
Новобудови Києва

Соціально-психологічний центр у Славутичі встановлює нові партнерства з американською компанією Abt Global

Соціально-психологічний центр у Славутичі встановлює нові партнерства з американською компанією Abt Global фото

У вівторок, 10 вересня, Соціально-психологічний центр м. Славутич відвідали представники американської консалтингової компанії Abt Global, яка має понад 60-річний досвід у вирішенні складних суспільних проблем.

Ця компанія працює в більш ніж 50 країнах світу, сприяючи покращенню якості життя та економічного добробуту людей.

Компанія Abt Global спеціалізується на розробці та впровадженні рішень у сферах охорони здоров’я, технологій, навколишнього середовища та соціальної політики. Їхня діяльність спрямована на забезпечення людей інструментами, ресурсами та досвідом, необхідними для створення справедливого майбутнього, стійких систем та економічних можливостей, що сприятимуть здоровому та безпечному життю.

На зустрічі були присутні Julie Lostumbo, директорка з економічного зростання та розвитку персоналу, та Tanna Price, консультантка з економічного зростання глобального розвитку. Вони зустрілися із заступником директора Центру Юрієм Акименком, який детально ознайомив гостей із роботою установи, розповів про послуги, які надаються ветеранам, військовослужбовцям та їхнім родинам, а також провів екскурсію по Центру.

Результатом цієї зустрічі стало досягнення домовленостей про подальшу співпрацю між Соціально-психологічним центром м. Славутич та компанією Abt Global. Таке партнерство відкриває нові можливості для підтримки ветеранів, а також розвитку стійких економічних ініціатив у громаді Славутича, що сприятиме соціальній стабільності та економічному зростанню міста.

Соціально-психологічний центр у Славутичі встановлює нові партнерства з американською компанією Abt Global фото №1
Соціально-психологічний центр у Славутичі встановлює нові партнерства з американською компанією Abt Global фото №2
Соціально-психологічний центр у Славутичі встановлює нові партнерства з американською компанією Abt Global фото №3

Фото: Соціально-психологічний центр м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: