Завантаження ...
Новобудови Києва

Святкуйте річницю салону Dnipro-M у Славутичі: вас чекають знижки, розіграші та призи!

Святкуйте річницю салону Dnipro-M у Славутичі: вас чекають знижки, розіграші та призи! фото

Салон майстерності Dnipro-M у Славутичі святкує свій День народження і запрошує всіх шанувальників якісного інструменту на святкові заходи, які відбудуться з 12 по 14 вересня за адресою Поліський квартал, 60.

На вас чекає насичена програма з розіграшами, тестуваннями інструментів і приємними сюрпризами.

Що вас очікує у ці святкові дні?

  • Знижки до -15% на неакційні товари

Це чудова нагода оновити свою майстерню або ж доповнити арсенал інструментів Dnipro-M. Протягом святкових днів ви зможете скористатися вигідними пропозиціями та отримати знижку 15% на всі неакційні товари. Не пропустіть шанс придбати високоякісні електроінструменти та садово-паркову техніку за привабливими цінами!

  • Розіграш інструментів

Кожен відвідувач має шанс виграти інструмент від Dnipro-M! У рамках святкування ми проведемо розіграш цінних призів серед наших гостей. Залишайте свої контактні дані під час візиту до салону і станьте одним із щасливих переможців!

  • Спілкування з однодумцями та тестування техніки

Запрошуємо вас провести час у затишній атмосфері серед однодумців. Приєднуйтесь до нас на чашечку запашної кави та обговоріть актуальні питання майстерності, поділіться досвідом або ж просто насолоджуйтесь приємною компанією. Також у вас буде можливість протестувати різноманітні електроінструменти та садово-паркову техніку. Оцініть якість та зручність інструментів Dnipro-M безпосередньо в дії!

Як дізнатися більше?

Щоб дізнатися більше про святкову програму та спеціальні пропозиції, переходьте за посиланням: деталі тут.

Приходьте, святкуйте разом із нами та скористайтеся чудовими пропозиціями від Dnipro-M! Ваша майстерність починається тут, у Славутичі!

Адреса салону: Поліський квартал, 60, Славутич.

Дати: 12-14 вересня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: