У Славутичі пройде турнір з Mortal Kombat 11 на PS5: запрошуємо до участі!

Молодіжний простір Славутича запрошує всіх охочих взяти участь у турнірі з Mortal Kombat 11 на PS5, який відбудеться вже 13 вересня.

Молодіжний простір Славутича запрошує всіх охочих взяти участь у турнірі з Mortal Kombat 11 на PS5, який відбудеться вже 13 вересня. Це чудова нагода продемонструвати свої навички, випробувати себе у захоплюючих поєдинках та поборотися за титул кращого геймера!

Учасники турніру зможуть взяти участь у боях 1 на 1, де на них чекають незабутні фаталіті та френдшипи, що забезпечать справжню атмосферу арени бойових мистецтв. Змагання проходитимуть за олімпійською системою, а вибір бійців буде випадковим, що додасть інтриги кожному поєдинку.

Організатори обіцяють адреналін і незабутні враження від участі у турнірі, де кожен зможе випробувати свої сили та показати, на що здатен у легендарних боях Mortal Kombat. Атмосфера події сприятиме знайомству з новими людьми та спільному проведенню часу серед однодумців.

Деталі щодо місця та часу проведення турніру будуть повідомлені зареєстрованим учасникам. Якщо ви бажаєте взяти участь, не зволікайте! Зареєструватися можна за цим посиланням.

Не пропустіть можливість стати частиною цієї події та продемонструвати свою майстерність у Mortal Kombat 11! Чекаємо вас на турнірі!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: