Славутицькі педагоги провели партнерський діалог з Київським обласним інститутом: як покращити освіту в умовах війни

11 вересня 2024 року у Молодіжному просторі Славутича відбулася зустріч освітян міста з представниками КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» в рамках партнерського діалогу «Навчаємо і вчимося».

11 вересня 2024 року у Молодіжному просторі Славутича відбулася зустріч освітян міста з представниками КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» в рамках партнерського діалогу «Навчаємо і вчимося». Захід мав на меті вивчення досвіду та потреб педагогічної спільноти Славутича, обговорення сучасних викликів у сфері освіти.

Під час зустрічі учасники діалогу розглянули різні сценарії здобуття освіти в умовах воєнного стану. Вони обговорювали переваги та недоліки різних форм навчання та аналізували їх ефективність в умовах сьогодення. У процесі обговорення було презентовано новий інформаційно-аналітичний інструмент Solid info region, який допоможе створити єдину освітню екосистему в місті.

Педагоги також озвучили болючі проблеми сучасної освіти, зокрема питання адаптації учнів і вчителів до дистанційного навчання та забезпечення доступу до якісних освітніх матеріалів. Обговорювалися шляхи подальшої співпраці між освітньою громадою міста та Київським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів.

Організатори висловили подяку працівникам Київського обласного інституту за професійну підтримку, а також Молодіжному простору Славутича за надані умови для проведення зустрічі. Зазначалося, що такий партнерський діалог є важливим кроком до покращення якості освіти в умовах війни та сприяє обміну досвідом і напрацюванню нових підходів до навчання.

На фото, представлених у соціальних мережах, можна побачити плідну та ефективну роботу всіх учасників діалогу, які спільними зусиллями шукають нові шляхи розвитку освіти в нашому місті.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: