Завантаження ...
Новобудови Києва

Знайдено вбиту Ольгу Ленченко: чоловік зі Славутича забив до смерті жінку та намагався приховати злочин

Знайдено вбиту Ольгу Ленченко: чоловік зі Славутича забив до смерті жінку та намагався приховати злочин фото

У Славутичі 54-річний чоловік під час конфлікту завдав смертельних тілесних ушкоджень своїй знайомій, а потім спробував приховати злочин.

За такі дії йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

9 вересня до поліції звернулася мати 33-річної жінки, яка повідомила про зникнення доньки. Правоохоронці з'ясували, що напередодні жінка проводила час у компанії двох знайомих чоловіків на сусідній вулиці, після чого додому не повернулася.

ОНОВЛЕНО 15.09: 

Завтра, 16 вересня, у Славутичі відбудеться прощання із загиблою Ольгою Ленченко, яка трагічно загинула. Церемонія прощання розпочнеться о 13:00 у Свято-Іллінському храмі міста. Кожен охочий може підтримати родину надіславши кошти на картку мами загиблої: 4731219641361971.

У ході розслідування встановлено, що того дня компанія вживала спиртні напої. Коли один з чоловіків пішов додому, між 54-річним підозрюваним і жінкою виник конфлікт. Під час сварки чоловік почав бити жінку руками по голові та тілу. Від отриманих травм вона померла на місці.

Щоб приховати скоєне, зловмисник помістив тіло до багажника свого автомобіля, вивіз його до лісу неподалік міста та закопав.

Поліцейські затримали підозрюваного та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі, за процесуальним керівництвом Вишгородської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України).

У суді підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким загиблої дівчини. Ця трагедія – непоправна втрата, яка сколихнула всю громаду Славутича. Важко знайти слова, які б змогли полегшити біль та смуток. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: