Відбувся обмін полоненими! Додому повернулись 103 українці, серед них захисники ЧАЕС!

Україна знову повертає додому своїх героїв, які опинилися в полоні під час війни.

Україна знову повертає додому своїх героїв, які опинилися в полоні під час війни. Відбувся черговий обмін військовополоненими між Україною та росією, в результаті якого вдалося звільнити 103 українців.  

Серед звільнених —  2 нацгвардійців, які виконували свою службу під час охорони Чорнобильської атомної електростанції у час вторгнення. 

Про цю важливу подію повідомив президент України Володимир Зеленський на своєму офіційному телеграм-каналі. Він зазначив, що Україна не забуває про своїх захисників і робить усе можливе, щоб повернути додому кожного, хто опинився в полоні.  

Наші – вдома.

Ще 103 воїнів вдалося повернути в Україну з російського полону.

82 рядових та сержантів. 21 офіцера. Захисників Київщини, Донеччини, Маріуполя та «Азовсталі», Луганщини, Запоріжжя, Харківщини. Воїнів ЗСУ, Національної гвардії України, прикордонників, поліцейських.

Дякую нашій команді, що опікується обмінами, за такі хороші новини для України.

[GALLERY-912]

Славутич вітає наших захисників вдома та продовжує чекати на звільнення ще 76 нацгвардійців, які  охороняли Чорнобильську АЕС. Місто вірить у їхнє швидке повернення та продовжує підтримувати рідних і близьких захисників. Волю захисникам ЧАЕС! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: