Бейбі-клуб у Славутичі: як мультфільми допомагають дітям знайти внутрішню стійкість

У Славутичі малеча з Бейбі-клубу при Центрі життєстійкості долучається до корисних активностей разом із психологинею Ольгою Мельник.

У Славутичі малеча з Бейбі-клубу при Центрі життєстійкості долучається до корисних активностей разом із психологинею Ольгою Мельник. Цього разу у просторі «Квадрат» відбувся цікавий захід — перегляд мультфільмів, що поєднував розваги та емоційну підтримку.

Центр життєстійкості у Славутичі створює атмосферу, де діти можуть не лише відволіктися та розслабитися, але й зміцнити свою внутрішню стійкість. Психологиня Ольга Мельник разом із командою Центру проводить заходи, які сприяють емоційному розвитку дітей. Мультфільми, які демонструються в межах програми, допомагають малечі не лише розважитися, але й навчитися справлятися з викликами, що виникають у житті, через історії та героїв.

Ці заходи є важливою частиною емоційної підтримки дітей та спрямовані на створення стабільного і спокійного оточення. Як наголошують у Центрі, здоров'я дитини починається з внутрішнього балансу, і мультфільми — це лише один з інструментів, який допомагає досягти цієї мети.

Кожної п'ятниці на території «Квадрату» організовується перегляд мультфільмів, до участі в якому запрошують усіх охочих. Це чудова нагода для дітей провести час з користю, у комфортному і безпечному середовищі, де кожен відчуває підтримку та увагу.

Центр життєстійкості у Славутичі розташований за адресою: Бакинський квартал, 15. Дізнатися більше про заходи або записатися можна за телефоном +380 99 303 54 55 або надіслати листа на електронну пошту slav.zt@ukr.net.

Цей проєкт є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?", ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською. У Славутичі проєкт реалізується за підтримки громадської організації ДоброСусіди, Славутицької міської ради та Агентства регіонального розвитку міста.

Фото: Центр життєстійкості м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: