Центр життєстійкості в Славутичі допомагає підліткам знайти внутрішній ресурс і підтримку

У Славутичі Центр життєстійкості організував групу підтримки для підлітків, яку провела психологиня Дар'я Мельник.

У Славутичі Центр життєстійкості організував групу підтримки для підлітків, яку провела психологиня Дар'я Мельник. Темою зустрічі стало обговорення потреб, ресурсів та шляхів самореалізації. Під час заходу учасники змогли не лише поділитися своїми думками та відчуттями, але й завершити заняття арттерапевтичною вправою "Я тоді та я тепер", використовуючи повітряний пластилін.

Підлітки є однією з найвразливіших категорій суспільства, яка потребує особливої уваги та підтримки. Центр життєстійкості надає можливість підліткам мати здорове та екологічне спілкування, допомагає їм відчути себе потрібними та підтриманими. Психологічна підтримка та можливість обговорення важливих питань у безпечному середовищі допомагають молоді зрозуміти свої потреби та знайти власний ресурс для розвитку.

Група підтримки завжди відкрита для нових учасників. Організатори запрошують приєднатися всіх, хто шукає підтримку та спілкування. Адже, як вони наголошують, навіть сильним людям іноді потрібна підтримка, і вона важлива для кожного з нас.

Центр життєстійкості знаходиться за адресою: Бакинський квартал, 15, місто Славутич. За додатковою інформацією можна звертатися за телефоном +380 99 303 54 55 або написати на електронну пошту slav.zt@ukr.net.

Цей проєкт реалізується під егідою Міністерства соціальної політики України та є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?”, ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською. У Славутичі проєкт впроваджується за підтримки громадської організації ДоброСусіди, Славутицької міської ради та Агентства регіонального розвитку міста.

Фото: Центр життєстійкості м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: