Славутицька молодь поїде до Литви на тижневий обмін для підтримки ментального здоров'я

Молодіжний простір Славутича за підтримки Молодіжної ради "Майбутнє Славутича" виграв міжнародний грантовий проєкт щодо обміну молоддю "Mindful Muse".

Молодіжний простір Славутича за підтримки Молодіжної ради "Майбутнє Славутича" виграв міжнародний грантовий проєкт щодо обміну молоддю "Mindful Muse".

Цей проєкт дає можливість десяти підліткам зі Славутича, віком від 14 до 18 років, взяти участь у тижневому молодіжному обміні у Литві.

Обмін відбудеться з 23 по 29 жовтня у місті Висагінас — місті-побратимі Славутича. Основна мета заходу — підтримка ментального здоров'я української молоді за допомогою арт-терапій та різноманітних практик усвідомленості. Учасники зможуть не лише відпочити та відволіктися від буденних стресів, а й розвинути нові навички саморозвитку та комунікації.

Проєкт "Mindful Muse" отримав фінансування від Литовсько-українського молодіжного фонду та програми Erasmus+UA. Завдяки підтримці цих організацій, славутицька молодь матиме можливість познайомитися з литовськими однолітками, обмінятися досвідом та долучитися до практик, що сприяють покращенню емоційного стану.

Для отримання додаткової інформації про захід та програму обміну можна відвідати офіційні сторінки міста Висагінас та організаторів обміну за посиланнями: InVisaginas та Art Lab Point.

Молодіжний простір Славутича продовжує активно розвиватися, залучаючи молодь до міжнародних проєктів та сприяючи їхньому особистісному та професійному зростанню.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: