Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутич чекає на героїв: рідні нацгвардійців з ЧАЕС понад 2,5 роки вірять у їх повернення

Славутич чекає на героїв: рідні нацгвардійців з ЧАЕС понад 2,5 роки вірять у їх повернення фото

Вже понад 2,5 роки родини нацгвардійців, які несли службу на Чорнобильській атомній електростанції (ЧАЕС) і потрапили в полон, чекають на повернення своїх синів та чоловіків додому.

14 вересня вдень у Чернігові на Красній площі зібралися родичі та близькі захисників, щоб нагадати громадськості та владі про долю своїх рідних, які залишаються в полоні.

Нацгвардійці опинилися в полоні 24 лютого 2022 року під час виконання служби на ЧАЕС, коли розпочалося вторгнення. Їхні рідні зазначають, що більшість інформації про стан і місцезнаходження полонених отримують від тих, хто вже був звільнений та повернувся додому. Ситуація залишається невизначеною та важкою, але рідні не втрачають надії на їхнє швидке повернення.

Нагадаємо, що 13 та 14 вересня Україна повернула додому 152 військовополонених з російського полону, серед яких були і двоє нацгвардійців, що служили на ЧАЕС. Проте у полоні все ще перебувають 76 захисників Чорнобильської атомної електростанції.

Цей мирний мітинг у Чернігові був ще одним нагадуванням про те, що багато українських військових та їхні родини все ще переживають трагічні моменти очікування та боротьби за повернення додому. Рідні захисників продовжують вірити в силу України та сподіваються на підтримку держави та міжнародної спільноти в поверненні своїх близьких з полону.

Славутич чекає на героїв: рідні нацгвардійців з ЧАЕС понад 2,5 роки вірять у їх повернення фото №1
Славутич чекає на героїв: рідні нацгвардійців з ЧАЕС понад 2,5 роки вірять у їх повернення фото №2
Славутич чекає на героїв: рідні нацгвардійців з ЧАЕС понад 2,5 роки вірять у їх повернення фото №3

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: