Завантаження ...
Новобудови Києва

Сесія Славутицької міської ради: важливі рішення та вшанування пам'яті загиблих

Сесія Славутицької міської ради: важливі рішення та вшанування пам'яті загиблих фото

19 вересня 2024 року в Славутичі відбулася сесія міської ради, на якій розглянули 22 питання. Теми, що порушувалися, охоплювали зміни до бюджету, міські програми, земельні питання, а також управління комунальним майном.

Про це повідомляє Славутицька міська рада.

Учасники сесії вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх, хто загинув внаслідок збройної агресії рф проти України. У цей день присвоїли звання «Почесний громадянин міста» (посмертно) трьом видатним славутичанам: Віталію Січкарю, Ігорю Ткачу та Руслану Власову.

Депутати також затвердили нову редакцію Статуту Палацу дітей та молоді, ухвалили рішення щодо земельних питань, включаючи надання дозволу на оренду земельних ділянок та затвердження проєктів землеустрою.

Внесено зміни до низки міських програм на 2024 рік, зокрема до:

  • Програми охорони навколишнього природного середовища.
  • Програми управління відходами.
  • Міської програми розвитку фізичної культури та спорту.
  • Програми «Турбота», Програми соціальної підтримки окремих категорій громадян.
  • Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій.

Окрім того, було затверджено оновлений перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) виконавчого комітету Славутицької міської ради. Додано сім нових адміністративних послуг для ветеранів, членів їхніх сімей і сімей загиблих.

Ця сесія стала важливим етапом у діяльності міської ради, що сприятиме розвитку Славутича та підвищенню якості життя його мешканців.

Нагадаємо, що 19 вересня  родичі полонених нацгвардійців та небайдужі люди зібралися під стінами Верховної Ради в Києві, щоб провести мирну акцію на підтримку військовополонених з Чорнобильської атомної електростанції, нагадати про те, що наші захисники досі в полоні. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: