Славутич святкував День фізичної культури та спорту: урочиста церемонія нагородження

20 вересня у Палаці дітей та молоді відбулася урочиста церемонія нагородження з нагоди Дня фізичної культури та спорту України. Міський голова Юрій Фомічев привітав усіх присутніх зі святом, підкресливши важливість спорту для формування стійкості духу та здоров’я нації.

20 вересня у Палаці дітей та молоді відбулася урочиста церемонія нагородження з нагоди Дня фізичної культури та спорту України. Міський голова Юрій Фомічев привітав усіх присутніх зі святом, підкресливши важливість спорту для формування стійкості духу та здоров’я нації.

Про це повідомляє Славутицька міська рада.

Відзнаками Управління молоді та спорту Київської ОДА за особистий внесок у розвиток фізичної культури були нагороджені найкращі тренери, керівники спортивних гуртків та педагоги закладів освіти.

Посвідчення Кандидатів у майстри спорту України були вручені провідним спортсменам Славутича. Вітаємо Анастасію Ляшко, Максима Романішина, Катерину Чиколовець, Михайла Содоля, Арсенія Кравця та Анастасію Латай з отриманням цього почесного звання!

Міський голова також вручив сертифікати на стипендії міського голови кращим спортсменам міста Славутича за їхні визначні досягнення у боксі, важкій атлетиці, танцювальному спорті та футзалі (краща дівоча команда).

Цьогоріч різноманітність номінацій вражає! Вони охоплюють усі сфери спортивної діяльності – від наймолодших спортсменів до досвідчених ветеранів та відданих тренерів. Кожна номінація підкреслює важливість різних аспектів спортивного життя: від індивідуальних досягнень у міжнародних змаганнях до багаторічної відданості професії тренера.

  • Номінація «Спортсмен року (юнаки)» - переможець Вадим Зубець.
  • Номінація «Спортсмен року (юніори)» - переможець Максим Артеменко.
  • Номінація «Спортсмен року в неолімпійських видах спорту» - Іван Архіпов та Анастасія Внукова.
  • Номінація «Команда року (неолімпійські види спорту)» - команда дівчат з футзалу 2007-2008 р.н.
  • Номінація «Спортивний колектив року (неолімпійські види спорту)» - команда футбольного клубу «Олімп».
  • Номінація «Прорив року» - Максим Артеменко.
  • Номінація «Відділення року (олімпійські види спорту)» - відділення стрибків на батуті КДЮСШ.
  • Номінація «Ініціатива року» - Наталія Шумейко.
  • Номінація «Спортсмен року (дорослі)» - Христина Гоман.
  • Номінація «Спортсмен року (ветерани)» - Павло Ковтун.
  • Номінація «Відданість професії» - Жанна Ломова.
  • Номінація «Тренер року» - Олег Копилов.

Виступи талановитих місцевих виконавців додали заходу яскравих барв та святкової атмосфери.  Вітаємо усіх зі святом та бажаємо нових спортивних перемог!

Нагадаємо, що 20 вересня, на стадіоні Славутицького ЗЗСО №1 відбувся яскравий та важливий захід – "Єдині в колі: Пробіг за мир в Україні". У цьому заході взяли участь учні, вчителі та батьки, які зібралися разом, щоб своїми діями підтримати єдність та мир в Україні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: