Славутич утратив Воїна — Олександра Тофтула

Сумна звістка сколихнула громаду Славутича — 18 вересня 2024 року, виконуючи бойове завдання, загинув старший технік мінометної батареї, штаб-сержант Збройних сил України Олександр Тофтул.

Сумна звістка сколихнула громаду Славутича — 18 вересня 2024 року, виконуючи бойове завдання, загинув старший технік мінометної батареї, штаб-сержант Збройних сил України Олександр Тофтул.

Про це повідомляє Славутицька міська рада.

Олександр Володимирович народився 6 жовтня 1971 року у місті Вознесенськ, Миколаївської області. Дитинство він провів у селі Поділля Вознесенського району, де закінчив місцеву школу. Після здобуття професії тракториста та водія у Широколанівському професійно-технічному училищі, Олександр пішов на службу в армію.

У 1992 році він переїхав до Славутича, де протягом шести років служив прапорщиком у військовій частині, що забезпечувала охорону та оборону ДСП "Чорнобильська атомна електростанція". Після служби Олександр працював трактористом у комунальному підприємстві "Житлово-комунальний центр", де кожен житель міста, йдучи зимовими ранками по розчищених від снігу доріжках, бачив результати його щоденної праці.

У травні 2024 року Олександр був призваний на військову службу. З відданістю він виконував свій обов’язок, захищаючи рідну землю від ворога. На жаль, 18 вересня під час виконання бойового завдання поблизу міста Новоградівка Покровського району Донецької області він загинув.

Олександр Тофтул був відомий своєю чесністю, відповідальністю та тонким почуттям гумору. Його працьовитість і готовність завжди прийти на допомогу запам’яталися усім, хто мав честь працювати та товаришувати з ним.

Щирі співчуття висловлюються дружині Валентині Петрівні, рідним, друзям, колегам і побратимам. Низький уклін матері Героя, Галині Василівні.

Вічна слава і пам'ять Герою, що віддав своє життя за мир і свободу України. Про час і місце поховання Олександра Тофтула повідомимо додатково.

Нагадаємо, що 19 вересня 2024 року славутичани провели в останню путь Руслана Власова – воїна ЗСУ, який віддав своє життя за незалежність і цілісність України в боротьбі з агресором. Прощання відбулося в траурному залі славутицького моргу, де зібралися рідні, близькі, шкільні друзі, знайомі, представники влади та жителі міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: