Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Безпечний простір для підлітків: зустріч у Славутичі

Безпечний простір для підлітків: зустріч у Славутичі фото

Практичний психолог Центру життєстійкості Наталія Єзан провела зустріч з молодшими підлітками на тему «Мій простір безпеки». У ході заходу обговорювали важливість створення власного безпечного простору, навчалися окреслювати особисті межі та захищати їх, а також розпізнавати небезпечні ситуації та знаходити підтримку.

Про це пише Центр життєстійкості м.Славутич.

Щоб знизити рівень тривожності та відновити відчуття комфорту і безпеки, учасники виконали арттерапевтичну техніку «Безпечне місце».

Контакти Центру життєстійкості м.Славутич:

Адреса: Бакинський квартал, 15
Телефон для довідок: +380 99 303 54 55
Пошта для листування: slav.zt@ukr.net

Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики і є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?” Першої леді Олени Зеленської. У м.Славутичі проєкт впроваджується за підтримки ГО ДоброСусіди, сприяння Славутицької міської ради та Агентства регіонального розвитку м.Славутич.

Безпечний простір для підлітків: зустріч у Славутичі фото №1
Безпечний простір для підлітків: зустріч у Славутичі фото №2
Безпечний простір для підлітків: зустріч у Славутичі фото №3

Нагадаємо, 21 вересня у всьому світі відзначають День Миру — важливе свято, яке нагадує про необхідність єднання та припинення воєнних конфліктів. Для України цей день має особливий зміст. У час, коли наша країна веде боротьбу за свободу і незалежність проти агресії росії, мир набуває найвищої цінності. Український народ добре розуміє, якою ціною здобувається свобода, і тому наше прагнення до миру таке сильне та глибоке.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: