Вночі у Славутичі лунали вибухи: чергова атака дронів-камікадзе

Мешканці Славутича знову прокинулися від гучних вибухів і стрілянини. У ніч з 25 на 26 вересня місто знову опинилося під атакою дронів-камікадзе, відомих як "шахеди". 

Мешканці Славутича знову прокинулися від гучних вибухів і стрілянини. У ніч з 25 на 26 вересня місто знову опинилося під атакою дронів-камікадзе, відомих як "шахеди". 

Курсом через наше місто пролітали російські безпілотники, що стали причиною численних вибухів. Як повідомляють очевидці, вибухи та стрілянина тривали кілька хвилин, що змусило славутичан провести ніч у тривозі.

За інформацією моніторингового каналу "Беларускі гаюн", один з дронів "Шахед" зайшов на територію Білорусі через Гомельську область із Чернігівщини поблизу села Любеч. Відповідно до даних від @eRadarrua, цей дрон продовжив свій шлях у напрямку Славутича, рухаючись на південний схід. О 00:28 повідомлялося, що "шахед" вже перебуває над територією Білорусі в районі села Асаревичі (Гомельська область) і рухається у бік нашого міста.

Моніторинговий канал "Єрадар" також зафіксував активність дрона-камікадзе, що пролетів над кордоном між Україною та Білоруссю, та повідомляє про чергову атаку з боку росії на українські міста.

Попри спроби агресора залякати та дестабілізувати місто, ми залишаємося непохитними у своїй вірі у перемогу. Українські захисники, що охороняють небо над нашими головами, вкотре продемонстрували свою майстерність та готовність відбивати будь-які загрози.

Дякуємо нашим воїнам, які день і ніч стоять на захисті Славутича та всієї України, забезпечуючи наш спокій і безпеку. Кожен ваш подвиг — це крок до перемоги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: