Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Погрожував знайомому гранатою: у Славутичі затримано зловмисника

Погрожував знайомому гранатою: у Славутичі затримано зловмисника фото

Поліція Київщини повідомила про підозру 36-річному мешканцю Славутича, який через ревнощі до своєї співмешканки погрожував знайомому гранатою.

25 вересня до поліції звернувся місцевий житель, який став свідком інциденту. Чоловік повідомив, що у квартирі в Славутичі між двома знайомими виникла сварка на ґрунті ревнощів, під час якої один із них дістав гранату та почав погрожувати її застосувати.

Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець, який раніше вже мав проблеми із законом.

У ході проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного було виявлено та вилучено осколковий фугасний запалювальний снаряд, а також корпус гранати Ф-1 із запалом, які він встиг заховати в лісосмузі на околиці міста.

Поліція затримала чоловіка згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури міста Славутич, повідомили затриманому про підозру за фактом незаконного придбання, носіння та зберігання бойових припасів (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України) та погрози вбивством (ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України).

На цей момент суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: