Учителі фізичної культури Славутича розпочали підготовку до всеукраїнських шкільних змагань "Пліч-о-пліч"

Професійна спільнота учителів фізичної культури міста Славутич активно включилася в підготовку до нового спортивного сезону 2024/2025 навчального року.

Професійна спільнота учителів фізичної культури міста Славутич активно включилася в підготовку до нового спортивного сезону 2024/2025 навчального року.

26 серпня відбулася нарада для вчителів фізичної культури міста, на якій обговорювалися питання проведення всеукраїнських шкільних спортивних ліг "Пліч-о-пліч". Учасники зустрічі проаналізували попередній сезон, визначили його сильні та слабкі сторони, а також обговорили спірні моменти, які виникли під час змагань.

Спеціалістка управління освіти і науки Валентина Заікіна акцентувала увагу на ключових аспектах регламенту змагань. Вже у вересні-жовтні 2024 року відбудеться перший (шкільний) етап турніру. Окрім цього, було зазначено, що реєстрація команд триває до 30 жовтня, а другий (територіальний) етап змагань заплановано на листопад 2024 – січень 2025 років.

Під час зустрічі було визначено кількість учасників з кожного виду спорту, які візьмуть участь у змаганнях. Педагоги внесли низку конструктивних пропозицій щодо проведення другого етапу на територіальному рівні, що сприятиме більш ефективній організації заходів.

На цей час триває активна підготовка шкільного етапу змагань, формуються команди. Вчителі налаштовані на результативну участь учнів і закликають до єдності: "Разом переможемо!"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: