Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Жіночий Клуб «Незламні» провів чергову зустріч у Славутичі

Жіночий Клуб «Незламні» провів чергову зустріч у Славутичі фото

У Славутичі пройшла чергова ресурсна зустріч Жіночого Клубу «Незламні», яка допомагає жінкам віднайти ресурс для повсякденного життя.

Захід організували в Офісі підтримки громадських ініціатив міста Славутич, що діє при Агентстві регіонального розвитку. Метою зустрічі стало надання жінкам практичних знань та підтримки, необхідної для подолання викликів війни, відновлення та зміцнення внутрішньої стійкості.

Цього разу учасниці мали нагоду поспілкуватися з психологинею Дар’єю Мельник із Центру життєстійкості Славутича, яка провела бесіду на тему «Коло близькості та впливу». Окрім цього, на зустрічі відбувся майстер-клас із денного макіяжу та міні-лекція щодо підбору косметики, яку провела власниця Vanilla Studio Галина Торопцева.

Жіночий Клуб «Незламні» став місцем, де жінки можуть не лише ділитися своїми переживаннями та отримувати підтримку, а й розвиватися та надихатися. Всі зустрічі клубу мають благодійну мету — кошти, зібрані під час заходів, перераховуються до Благодійного фонду «ЧАЕС. Славутич. Розвиток».

Реєстрація на зустрічі Жіночого Клубу «Незламні» відкрита для всіх бажаючих. Щоб долучитися, телефонуйте за номером 050 353 11 35 (контактна особа — Арина Старовойтова). Інформація про наступні зустрічі надсилається всім зареєстрованим учасницям.

Жіночий Клуб «Незламні» — це спільнота для кожної жінки, яка прагне розвитку, натхнення та взаємної підтримки.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: