Славутицька команда "КДЮСШ Олімп" перемогла у 1/4 Кубку України з футзалу серед жіночих команд

27 вересня у Славутичі в спорткомплексі «Олімпієць» відбувся матч ¼ Кубка України з футзалу серед жіночих команд сезону 2024 року.

27 вересня у Славутичі в спорткомплексі «Олімпієць» відбувся матч ¼ Кубка України з футзалу серед жіночих команд сезону 2024 року.

Зустрічалися команди – ДЮСШ ім. Бутовського (м. Полтава) та команда «КДЮСШ Олімп» (м. Славутич), головний тренер Володимир Панченко. Перед початком зустрічі зал хвилиною мовчання вшанував пам'ять загиблих Героїв, які віддали своє життя, захищаючи Україну від російського агресора. Завдяки нашим воїнам ми маємо змогу жити, займатися спортом і проводити такі зустрічі, підкреслила ведуча, відкриваючи матч.

Учасників цього матчу привітали депутат Київської обласної ради Володимир Удовиченко, начальниця відділу молоді та спорту Уляна Єрастова, директорка КДЮСШ Ірина Жема. Матч обслуговувала бригада арбітрів із Чернігова: судді на полі Ярослав Щербатенко і Владислав Татарінов; спостерігач арбітражу – Олександр Білашенко. Хронометрист матчу – Олександр Шестопал (Славутич).

Матч почався активними нападами дівчат зі Славутича. Вони з перших хвилин заволоділи ініціативою. Вже до середини першого тайму рахунок був 4:1 на користь «КДЮСШ Олімп» (м. Славутич). Славутичанки постійно атакували ворота суперниць, не даючи їм оговтатися. Окремі атаки дали можливість полтавчанкам забити один м'яч у відповідь.

Після перерви малюнок гри повторився – славутицькі футзалістки продовжували постійно атакувати ворота суперниць, не знижуючи темпу гри. Це дозволило їм не тільки утримати рахунок, а й здобути впевнену перемогу з рахунком 8:1.

Особливо у матчі відзначилася Маргарита Ручка, яка змусила воротарку суперниць п’ять разів виймати м'яч із сітки воріт. Порадувала глядачів і Мілана Федосенко, яка забила у першому таймі. Ми вітаємо тренера Володимира Панченка та всю команду з достойною перемогою і успішним початком матчів Кубка України.

[GALLERY-946]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: