Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції

Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото

Форум «Зося» – це подія, яку очікують протягом всього року. Особливо ті, хто вже відвідав її в Славутичі. Це не просто захід, це справжнє свято творчості, дружби та віри в майбутнє. Починаючи свій шлях як «Золота осінь Славутича» – «Міжнародний дитячий фестиваль телебачення, преси та творчості», він перетворився на значну культурну подію, яка бере в полон серця молоді та дорослих, даруючи натхнення і віру в майбутнє.

Цього року захід отримав нову назву – Форум «Зося_трансформація». Не варто хвилюватися, як деякі учасники та славутичани – «Зося» була, є і буде. Зміни – це завжди частина розвитку, і цьогорічний форум, який став 31-м за рахунком, знову об'єднав велику кількість прихильників з усієї України та з-за кордону. Ми переконалися, що молодь і старше покоління продовжують голосувати за «Зосю» та підтримують її оновлений формат.

Традиційно, форум розпочався з теплої зустрічі друзів – учасників та гостей фестивалю. Це була радісна подія, до якої ретельно готувалися Палац дітей та молоді і все місто. Перші миттєвості зустрічі стали початком незабутніх спогадів, що закладуть основи нових вражень. Далі розпочалася активна частина заходу – акредитація, знайомство з учасниками, зустріч з організаторами та гостями форуму. Формат форуму дещо змінився, що є логічним, адже зміни починаються з нас самих.

Після традиційного обіду, учасники вирушили на знайомство з містом та взяли участь в акції «Герої нашого серця» у Краєзнавчому музеї. Також відбулася посвята в молодіжну раду «Майбутнє Славутича». А ввечері, о 19:00, розпочалося урочисте відкриття фестивалю, на якому міський голова Юрій Фомічев виголосив вітальне слово.

Однією з новинок цього року стала благодійно-мистецька програма «Міс Зося», під час якої на глядачів чекало ще одне приємне нововведення – вперше був виконаний гімн фестивалю, автором якого став Сергій Котовський. Гімн виконували сім учасниць програми: Аня Голстян (№1), Дарина Дацко (№2), Євгенія Міщенко (№3), Катерина Янченко (№4), Анастасія Сметанкіна (№5), Олександра Ганжа (№6) та Тетяна Федченко (№7).

Ще однією приємною несподіванкою для глядачів стало те, що більшість із них особистими донатами стали членами журі благодійно-мистецької програми «Міс Зося». Учасниць підтримували творчі колективи та солісти відділу культури, дитячої школи мистецтв та Палацу дітей та молоді.

Титул Міс Зося 2024 здобула Дарина Дацко, а завершився цей насичений день молодіжною тусовкою.

Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №1
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №2
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №3
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №4
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №5
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №6
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №7
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №8
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №9
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №10
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №11
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №12
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №13
Форум «Зося_трансформація»: новий формат та нові традиції фото №14

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: