Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

У Славутичі провели арт-терапію для розвитку емоційного інтелекту

У Славутичі провели арт-терапію для розвитку емоційного інтелекту фото

Психолог Центру життєстійкості Дарʼя Мельник провела групову арт-терапію на тему "Розвиток емоційного інтелекту та долання страхів" у Палаці дітей та молоді міста Славутич.

Захід зібрав учасників, які мали змогу через творчі практики опрацювати свої емоції та навчитися долати внутрішні страхи.

Метою арт-терапії було покращення емоційної стійкості та розвитку навичок контролю над власними емоціями. Учасники через малюнки та інші творчі завдання відкрили нові способи вираження себе та змогли пропрацювати свої емоційні бар’єри.

Центр життєстійкості м. Славутич активно працює над підтримкою ментального здоров'я громади, впроваджуючи різноманітні заходи, спрямовані на полегшення емоційного навантаження під час складних часів.

Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики та є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» ініційованої Першою леді Оленою Зеленською. У Славутичі проєкт впроваджується за підтримки ГО ДоброСусіди, за сприяння Славутицької міської ради та Агентства регіонального розвитку м. Славутич.

Контакти Центру життєстійкості м. Славутич:

  • Адреса: Бакинський квартал, 15
  • Телефон для довідок: +380 99 303 54 55
  • Електронна пошта: slav.zt@ukr.net

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия