Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Військовий який співає серцем

Військовий який співає серцем фото

1 жовтня ми відзначаємо День захисника України – свято мужності, відданості та героїзму наших воїнів, які кожного дня боронять нашу країну від ворога. У цей день ми запрошуємо вас звернути увагу на одну особливу пісню, яку виконує наш земляк, Славутичанин Артем Валерійович Друзь.

Його голос проникає в самісіньке серце, бо він співає про те, що добре знає.

Артем народився і виріс у Славутичі, навчався в школі №3. Після закінчення дев'ятого класу продовжив свою освіту в Чернігівському льотному ліцеї, а з 2018 року розпочав службу в частині 3041. Ця дата стала початком його нелегкого шляху, який, як і у багатьох українських військових, перетворився на боротьбу за свободу своєї країни.

24 лютого 2022 року, коли почалась повномасштабна війна, Артем разом зі своїми побратимами потрапив у полон. Випробування, які він пережив, залишаються в його серці й досі. Однак, 24 листопада того ж року Артема обміняли, і він повернувся додому. Це був не лише момент радості для його рідних і близьких, але й важливий символ надії для тих, хто продовжує чекати на своїх рідних.

За час, проведений у полоні, в Артема народився синочок. Зараз він, як і всі ми, чекає на повернення наших захисників додому, адже він точно знає, наскільки важко і болісно бути далеко від рідної землі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия