Славутич попрощався з Героєм: остання шана Олександру Саю

Сьогодні в Славутичі попрощалися з Олександром Саєм — мужнім захисником України, який загинув у бою.

Сьогодні в Славутичі попрощалися з Олександром Саєм — мужнім захисником України, який загинув у бою.

Сержант Збройних Сил України, що командував відділенням роти ударних безпілотних авіаційних комплексів, загинув 3 жовтня під час виконання бойового завдання. 

Олександр Сай народився 1 квітня 1968 року в селі Степанівка, на Чернігівщині. Після завершення Прилуцького педагогічного училища, де здобув фах учителя, він повернувся до рідного села, проте його справжнім захопленням завжди були автомобілі. Це захоплення привело його на курси водіїв, а з 1995 року Олександр з родиною переїхав до Славутича, де працював водієм в автотранспортному господарстві Чорнобильської АЕС.

Перед початком війни Олександр працював далекобійником, а 24 лютого 2022 року приєднався до територіальної оборони, добровільно ставши на захист рідної землі. Він воював на запорізькому напрямку, під Покровськом, і на кордоні Сумської області.

Його побратими, друзі та сім’я пам’ятатимуть Олександра як надійного друга, відданого сина, чоловіка й батька, який завжди йшов до своєї мети з усмішкою та добротою в серці. Його смерть — це болюча втрата для всієї громади та для країни.

Вічна пам'ять Герою!

[GALLERY-969]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: