Чорнобильська АЕС здобула перемоги на ювілейній Спартакіаді Атомпрофспілки

Чорнобильська АЕС здобула перемоги на ювілейній Спартакіаді Атомпрофспілки.

Чорнобильська АЕС здобула перемоги на ювілейній Спартакіаді Атомпрофспілки.

З 5 по 9 жовтня у містечку Поляна, що на Закарпатті, відбулася ХХХ ювілейна Спартакіада Атомпрофспілки, яка зібрала близько 270 учасників з 8 підприємств атомної галузі України. Протягом п'яти днів команди змагалися у різних видах спорту, а кожен день змагань розпочинався з хвилини мовчання на честь полеглих за Україну.

Команда Чорнобильської АЕС у складі 20 спортсменів взяла участь у 7 видах спорту: волейбол, міні-футбол, стрітбол, настільний теніс, шахи та шашки. Попри те, що з моменту переходу на вахтовий метод роботи щорічна Спартакіада ЧАЕС не проводилася, спортсмени-аматори змогли продемонструвати високий рівень підготовки.

Зокрема, команда ЧАЕС виборола перше місце у волейболі та міні-футболі у другій підгрупі, посіла третє місце у командному заліку з настільного тенісу та друге місце в індивідуальному заліку з цього виду спорту. У загальнокомандному заліку команда ЧАЕС стала шостою, поступившись збірній команді Запорізької АЕС, а чемпіоном Спартакіади стала команда Хмельницької АЕС.

Особливі відзнаки отримали гравці ЧАЕС. Олександра Блашкуна (ЦРБ) було визнано найкращим тенісистом Спартакіади, а Євгенія Валько (ЦЕОУ (НБК)) — найкращим футболістом.

Спартакіада стала не лише спортивним заходом, а й можливістю для учасників проявити згуртованість та підтримати дух колективу в ці непрості часи.

[GALLERY-971]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: