Велоекскурсії для школярів у Славутичі: як Bike Bike Slav навчають дітей безпеці на дорозі

Велоспільнота Bike Bike Slav продовжує свою важливу освітню місію, організовуючи велоекскурсії для школярів у місті Славутич.

Велоспільнота Bike Bike Slav продовжує свою важливу освітню місію, організовуючи велоекскурсії для школярів у місті Славутич.

У середу, 9 жовтня 2024 року, відбулася чергова велоекскурсія для учнів школи №1, яка вже стала другим подібним заходом для цієї школи. Перший досвід проведення велоекскурсії відбувся ще навесні, і він також отримав схвальні відгуки від учасників та організаторів.

Захід мав на меті не тільки ознайомити дітей із визначними місцями рідного міста, але й навчити їх основам безпеки на дорозі під час користування двоколісним транспортом. Поліцейські офіцери громади взяли активну участь у заході, надаючи учням важливі поради щодо дотримання правил дорожнього руху.

Організатори велоекскурсії висловлюють подяку директорці школи Наталії Бардаковій за підтримку цього освітнього проєкту. Також допомогу в організації заходу надали Гліб Горошинський, поліцейські офіцери громади, Лілія Бойова, Славутицький краєзнавчий музей та Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради.

Подібні заходи не тільки популяризують велокультуру серед молоді, але й сприяють формуванню відповідального ставлення до безпеки на дорозі та дбайливого ставлення до міського простору.

[GALLERY-976]

Фото: Велоспільнота Bike Bike Slav - м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: