Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Впізнай відомого славутичанина: долучайся до фотовиставки на «GOLDenFest»!

Впізнай відомого славутичанина: долучайся до фотовиставки на «GOLDenFest»! фото

У рамках фестивалю «GOLDenFest», який відбудеться з 28 жовтня по 2 листопада 2024 року, організатори запрошують мешканців Славутича взяти участь у фотовиставці «Впізнай відомого славутичанина за фотографією».

Цей захід має на меті не лише подарувати позитивні емоції учасникам і відвідувачам, а й підтримати українських захисників і захисниць через донати на благодійність.

Щоб долучитися до фотовиставки, потрібно надіслати якісну електронну копію фотографії, зробленої до 18-річного віку, на електронну адресу організаторів: goldenfestslavutych@gmail.com. В листі необхідно вказати прізвище, ім'я, вік на момент фотографії, а також рік та обставини, за яких було зроблене фото. Термін подачі фотографій — до 20 жовтня 2024 року.

Організатори фестивалю обіцяють, що виставка стане яскравим та цікавим моментом у житті міста. Це можливість відчути дух спільноти, відшукати серед фото знайомі обличчя та разом підтримати наших воїнів, які потребують нашої допомоги.

Контактні особи для довідок: Єлизавета Коваленко, Ольга Корчак, телефон: +38 050 353 11 35, електронна пошта: goldenfestslavutych@gmail.com

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия