Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Сумна звістка: на щиті повертається захисник Андрій Булочніков

Сумна звістка: на щиті повертається захисник Андрій Булочніков фото

Трагічна новина сколихнула громаду Славутича. На щиті повертається 31-річний захисник Андрій Булочніков, який загинув, виконуючи свій військовий обов’язок.

Андрій народився 25 жовтня 1993 року в Славутичі, де навчався в школі №3, а у 2010 році закінчив Славутицький ліцей. Він був активним учасником Всеукраїнських учнівських олімпіад і чотири роки поспіль отримував стипендію міського голови. За свої досягнення був нагороджений відзнакою «Гордість і надія Славутича».

Після закінчення ліцею Андрій навчався на хімічному факультеті Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, де також пройшов військову кафедру. Після випуску служив за призовом осіб офіцерського складу, а під час війни з росією у вересні 2022 року добровільно зголосився на службу.

13 жовтня 2024 року, виконуючи бойове завдання у Роменському районі Сумської області, старший лейтенант Сіверської першої танкової бригади загинув, захищаючи рідну землю.

Андрія згадують як талановиту, доброзичливу і відповідальну людину. Його світлий розум та відданість науці й військовій справі завжди залишаться в пам'яті друзів, одногрупників та вчителів.

Прощання з Андрієм Булочніковим відбудеться 17 жовтня на станції Дослідна у Ніжинському районі.

Світла пам'ять Герою України!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия