Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

У Чернігові відбудеться мирна акція на підтримку військовополонених захисників ЧАЕС

У Чернігові відбудеться мирна акція на підтримку військовополонених захисників ЧАЕС фото

19 жовтня 2024 року у Чернігові відбудеться мирна акція на підтримку військовополонених захисників Чорнобильської атомної електростанції (ЧАЕС). Захід розпочнеться об 11:00 і має на меті привернути увагу до долі українських військових, які досі перебувають у російському полоні.

76 захисників ЧАЕС залишаються у полоні від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Їхня ситуація вимагає постійної підтримки громадськості та міжнародних організацій, адже утримання в полоні становить значну загрозу їхньому життю та здоров'ю.

Цей захід у Чернігові є продовженням мирної акції, що відбулася у Києві 16 жовтня 2024 року. Тоді учасники акції закликали міжнародну спільноту докласти максимальних зусиль для повернення захисників додому. На тлі активних воєнних дій, подібні акції спрямовані не тільки на підтримку полонених та їхніх родин, а й на привернення уваги світової спільноти до проблеми порушення прав людини у воєнний час.

Чернігівська акція є важливим сигналом підтримки для рідних та близьких захисників, що перебувають у полоні. Організатори запрошують всіх охочих долучитися до заходу та показати, що кожен герой, який боронить Україну, має відчувати підтримку своєї громади та держави.

Фото: freechornobyldefenders

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия