Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Майстер-клас зі здорового харчування на GOLDenFest у Славутичі

Майстер-клас зі здорового харчування на GOLDenFest у Славутичі фото

Майстер-клас зі здорового харчування на GOLDenFest у Славутичі – приєднуйтесь та дізнавайтесь нове!

29 жовтня 2024 року в рамках фестивалю GOLDenFest у Славутичі відбудеться майстер-клас «Принципи здорового харчування». Організатором заходу є Офіс підтримки громадських ініціатив Славутича. Це чудова можливість для всіх, хто прагне підтримувати здоровий спосіб життя та зберегти енергію на довгі роки.

Програма та основні теми майстер-класу

Майстер-клас проведе лікар-дієтолог Світлана Успенська. Вона поділиться ключовими принципами здорового харчування, особливо для людей поважного віку, та надасть практичні поради щодо вибору корисних продуктів для щоденного раціону.

Під час зустрічі учасники зможуть дізнатися:

  • Основні принципи здорового харчування для людей зрілого віку;
  • Як вибирати продукти, що підтримують здоров’я;
  • Простий та збалансований раціон для щоденного вжитку.

Коли та де відбудеться захід

Майстер-клас розпочнеться 29 жовтня (вівторок) о 17:30. Точне місце проведення буде повідомлено всім зареєстрованим учасникам заздалегідь.

Реєстрація та контакти

Щоб взяти участь у майстер-класі, необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/27vNY3TrEU57ednZ6 або зв’язатися з координаторками заходу – Ольгою чи Єлизаветою – за телефоном: +38 050 353 11 35.

Мета та важливість заходу

Захід має благодійну мету та спрямований на підвищення обізнаності про здорове харчування серед громадян. Це можливість отримати корисні знання та підтримати власне здоров’я, а також спілкуватися з однодумцями та фахівцями.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия