Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чемпіонат Київської області з футзалу серед дівчат

01.03.2014 року відбувся півфінальний етап Чемпіонату Київської області з футзалу серед дівочих команд 1999 – 2000 р.н. та 2001 та молодших. Право участі у зазначених змаганнях вибороли команди регіонів Київської області, що були поділені на дві групи за територіальним принципом.

01.03.2014 року відбувся півфінальний етап Чемпіонату Київської області з футзалу серед дівочих команд 1999 – 2000 р.н. та 2001 та молодших. Право участі у зазначених змаганнях вибороли команди регіонів Київської області, що були поділені на дві групи за територіальним принципом. В смт. Борова Фастівського району (приміщення спортивного залу Борівської ЗОШ) зіграли команди першої групи у двох вікових групах

Групу 1 склали команди:
1. Білоцерківський район
2. Сквирський район
3. Фастівський район
4. смт. Коцюбинське

В с. Калинівка Броварського району (приміщення будинку культури с. Калинівка), де грали команди другої групи у двох вікових групах.

Групу 2 склали команди:
1. Баришівський район
2. Броварський район
3. м. Славутич
В грі між Броварським та Баришівським районами перемога з рахунком 4-0 була за Броварчанками. Одним з кращим гравцем команди була Русак Наталія. Першу гру наша команда зіграла з командою Баришівського району. Команди вперше зустрічались на полі і жодна не знала переваг та мінусів суперника. З перших хвилин Славутичанки почали показувати хто хазяїн на площадці та забили швидкий м’яч (Чиженок Н.) та суперник не збирався здаватися і відразу відігрався 1-1 та це був їх перший і останній гол в цій грі. Спочатку Шавеко Ліза подвоїла перевагу, а потім Скляренко Даша зробила дубль. Відзначилась також своїм голом Півенок Яна і нарешті та ж Чиженок Настя поставила крапку зробивши дубль. Загальний рахунок 7-1. Отже однією ногою ми були вже в фіналі і гра з командою Броварського району вирішувала з якого місця ми туди потрапимо. Гра була спочатку досить рівною та нервовою про, що свідчать три жовті карточки. Та сенсації не сталось, явний фаворит групи команда Славутича методично вражала ворота суперника. Рахунок відкрила Чиженок Настя (4 м’ячі ) по голу забили Шавеко Ліза та Скляренко Даша, а під кінець гри Броварчанки забили гол престижу. Рахунок 7-1.
Тренер команди – Панченко В.В.

В молодшій категорії ігри були теж цікавими та видовищними. Перша гра між командами Баришівського та Броварського районів показала, що всі команди приїхали не просто так, а дійсно боротися до останнього. Рахунок 4-1 на користь Баришівського району. Кращим гравцем в команді Баришівки стала Гожда Анастасія. Далі зустрілись команди м. Славутича та Броварського району. Дівчата дома готувались до змагань ретельно і хотіли показати тренеру на, що вони здатні. Адже згадуючи змагання відбіркового етапу в них не виходило грати в пас. І от нарешті, короткі передачі та гра один дотик дали свої плоди один гол за іншим влітали в ворота суперників. І вже після першого тайму рахунок був 7-0. В другому таймі темп трішки спав і загальний рахунок був 12-0. Голи (Кононенко І.-1, Кузнєцова Л.-3, Щербина Д.-3, Григорян С.-2, Коваленко А.-2, Лук’яшко А.-1). І в цій групі команда зі Славутича виглядала явним фаворитом. Остання гра з Баришівським районом вирішувала хто займе перше місце в групі. Обидві команди мали чудову підготовку, особливо воротар команди Баришівки. Це був кращий воротар не тільки молодшої, а й старшої вікової групи Дзіневська Інна, завдяки їй ворота довго залишались без голів. Та все таки наші нападники виявились спритнішими забивши 5 м’ячів на, що суперники відповіли голом престижу. Загальний рахунок 5-1. Голи забивали (Кузнєцова Л.-2, Щербина Д.-3). Тренери команди: Панченко В.В., Зуй В.А.

Право виступити у фінальному етапі змагань Чемпіонату Київської області за підсумками півфінального етапу отримали наступні команди:


1999 – 2000 р.н. та молодше
1. м. Славутич
2. смт. Коцюбинське
3. Фастівський район
4. Броварський район

2001 – 2002 р.н. та молодше
1. м. Славутич
2. смт. Коцюбинське
3. Білоцерківський район
4. Баришівський район

Хочемо подякувати директору ТОВ «Моноінвест» та президенту СМФФ – Копичу Олегу Олександровичу за допомогу в організації поїздки наших спортсменок на дані змагання.

Фінальні змагання Чемпіонату Київської області відбудуться 07 березня 20124 року в смт. Борова Фастівського району (приміщення спортивного залу Борівської ЗОШ).

Владислав Панченко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: