Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У вихідніі пройде спортивно-патріотична гра для молоді

12–13 вересня 2015 р. стартує перша спортивно-патріотична гра для молоді міста Славутич. Патріотичне виховання молоді сьогодні є одним з найголовніших пріоритетів політики в Україні, важливою складовою національної безпеки України. Метою заходу є формування в молодого покоління...

 
12–13 вересня 2015 р. стартує перша спортивно-патріотична гра для молоді міста Славутич. Патріотичне виховання молоді сьогодні є одним з найголовніших пріоритетів політики в Україні, важливою складовою національної безпеки України.

Метою заходу є формування в молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття любові до України та рідного міста Славутич, пошани до історії, готовності до виконання громадянських і конституційних обов'язків. Початок гри відбудеться 12 вересня о 9.30 в музеї міста, де юні славутичани ознайомляться з виставкою про Прикордонну службу України за участі особового складу погранзастави c. Дніпровське. Потім учасники ознайомляться з місцями бойової слави Ріпкинського району. А 13 вересня на полігоні селища Лісового серед команд відбудуться змагання з навичок орієнтації на місцевості, проходження полоси перешкод, буде проведено інтелектуальну вікторину.

Програма:

День перший, 12 вересня:

9.20 – збір та реєстрація учасників (просп. Дружби народів, 7, біля Краєзнавчого музею міста Славутич).

9.30 – відвідування в музеї виставки нарукавних нашивок, шевронів, нагрудних знаків та погонів від часів УРСР до сучасного стану Збройних сил України.

10.15
– вид’їзд учасників від Краєзнавчого музею на історичні місця з покладанням квітів біля пам’ятників (маршрут: м. Славутич – села Червона Гута – Комарівка – Миси – м. Славутич).

День другий, 13 вересня:

9.00 – збір та реєстрація учасників (велика автостоянка на проспекті Героїв Чорнобиля між офісом ЧАЕС та старою поліклінікою).

9.20
– від’їзд учасників на місце проведення запланованих заходів (біля cелища Лісового).

10.00 – орієнтовно заплановані наступні заходи:

- орієнтація на місцевості;
- біг з перешкодами;
- встановлення палаток;
- розпалювання вогнища;
- повзання по-пластунськи з перешкодами;
- ознайомлення зі зброєю;
- стрільба (для переможців);
- нагородження переможців та учасників;
- обід.




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: