Завантаження ...
Новобудови Києва

До Дня фізичної культури та спорту

На передодні Дня фізичної культури та спорту в залі урочистих подій відбулося урочисте зібрання спортивної еліти Славутича. За звичай, спорт об’єднує людей, зближає міста, примирює країни. У спорті нема вікових обмежень, соціальних каст, багатих і бідних. У спорті стають сильнішими...

 

На передодні Дня фізичної культури та спорту в залі урочистих подій відбулося урочисте зібрання спортивної еліти Славутича.

За звичай, спорт об’єднує людей, зближає міста, примирює країни. У спорті нема вікових обмежень, соціальних каст, багатих і бідних. У спорті стають сильнішими і впевненими в собі. Свято фізичної культури та спорту – свято сильних, вольових та мужніх людей.

На початку заходу присутніх привітали чемпіони Київської області, переможці міжнародних змагань з танцювального спорту Внуков Гліб та Красківська Варвара.

«Велика радість бачити у залі таку кількість спортсменів нашого міста, які стали переможцями Всеукраїнських турнірів. А це значить, що Славутич обирає здоровий спосіб життя. Кожна спортивна перемога це результат щоденної, кропіткої, важкої роботи. А результат сьогодні прекрасний. Місту є чим гордитися!» - наголосив в.о. міського голови, секретар ради Фомічев Юрій Кирилович.

В цей день було вручено 23 грамоти міського голови за результатами виступу на чемпіонатах України славутицьких спортсменів. Грамотами управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації нагороджено кращих тренерів міста. За високі досягнення, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди 50-річчя нагороджено тренера-викладача КДЮСШ Копилова Олега Геннадійовича. Тренерам-викладачам з боксу КДЮСШ Глущенко Ігорю Миколайовичу, з футзалу – Панченко Володимиру Володимировичу, зі стрибків на батуті – Савельєву Володимиру Костянтиновичу та Ломовій Жанні Валеріївні за підготовку спортсменів високого рівня висловлена подяка міського голови. За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту висловлена Подяка Міністерства молоді та спорту України Ступі Олександру Дмитровичу – голові міського ФСТ «Спартак».

На завершення урочистого зібрання ведуча Ольга Сорока побажала всім міцного здоров’я, нових спортивних досягнень і перемог.

Управління інформації та електронного самоврядування
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: