Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Подарунок місту Білого Янгола

Агентство «Бізнес Франс Україна» при Посольстві Франції в Україні протягом багатьох років супроводжує на українському ринку французьку компанію «Meilland International» (Мейан Інтернасьональ), всесвітньовідому у галузі квітникарства. Компанія «Meilland» виявила бажання...

 
Агентство «Бізнес Франс Україна» при Посольстві Франції в Україні протягом багатьох років супроводжує на українському ринку французьку компанію «Meilland International» (Мейан Інтернасьональ), всесвітньовідому у галузі квітникарства.

Компанія «Meilland» виявила бажання організувати презентацію своєї нової троянди з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи.

До речі, французька кампанія має в Україні численні проекти, які вже успішно реалізовані. Так у 2011 році Meilland International, подарував кущі пейзажної троянди м. Києву, а також висадив кущі троянд біля монументу на честь солдат, загиблих у Афганістані. У 2014 році, на честь 220-річчя м.Одеси, було подаровано місту кущі троянд пристосовані до місцевого клімату.

23 вересня до Славутича завітав особисто Філіп Мангі - директор Meilland International, який провів робочу зустріч з керівництвом міста та ДСП «ЧАЕС», представниками громадських організацій, комунальних підприємств.

Що стосується троянди, яка буде подарована до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи, то пан Мангі зауважив: «Селекціонери хотіли створити троянду, яка б носила ім’я надії та відродження (ця троянда буде обов’язково резистентною до негод, заморозків та захворювань). Ми подаруємо більше 100 кущів троянд, які будуть висаджені на ЧАЕС, а також у м. Славутич. Кошти від продажу цих троянди в Україні та в інших країнах будуть направлені у фонд солідарності з жертвами Чорнобильської катастрофи».

На запитання якого кольору буде роза Філіпп посміхнувся і відповів, що вона буде білою і показав фото. А ще у нашої рози будуть хрещені батько і мати.

Славутич вдячний французьким друзям за добру благородну справу. І весною наступного року наше місто Білого Янгола прикрасять білі рози. Красивий, затишний, чистий, світлий Славутич. Бережімо його!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: